Demokrati

Sitter her med kaffekoppen å titter ut på verden ved mitt stuevindu i dag som hver morgen. Verden på godt og vondt den får vi inn via alle kanaler.

Det snør utfor mitt vindu i dag, stillheten blir bare avbrutt av brøytebilen som passerte. Snø, ja det har vi nok av her nordpå, man kan lure på om vi får sommer i år. Men vi nordlendinger vet hvor vi bor, som vi vet att sommeren plutselig bare en dag er der.

Korona har skapt mye rart i vårt lille land på kort tid. Selv har jeg vært skånet for den til nå. Det man ikke er skånet for er alt som har fulgt med den.

Nye lover om alt mulig og mest om hva du og jeg får og ikke får lov til. Vi skal overvåkes via simkortet i mobilen slik att vi ikke er flere samlet på et sted. Det gjør våre prester arbeidsledig på søndag, bra for familien. Hytta er ulovlig å dra til, du kjøpte den men kloke hoder sier nei.

Flott i år er det att vi slipper streik i forbindelse med lønnsforhandlinger, utsatt. Sommer ferien ? Positive er prisene på drivstoff. Men bitter blir smaken på regninga etter korona, du og jeg må ta den også, så kommer eventuelle bøter vi har fått under styre og stell med korona…

Nei er ikke enkelt, men her begynner en ny dag å gry, kaffekoppen er tom. Ønsker Dere alle en virus fri torsdag ☕

Kommentera